OM OSS

Vi er et mekanisk verksted på Ilseng som spesialiserer oss på reparasjon og produksjon av utstyr til landbruks- og anleggsbransjen. Med fokus på kvalitet og tilpasning leverer vi skreddersydde løsninger for dine behov.

Kvalitet

& Pålitelighet

Ilseng Maskin AS er et mekanisk verksted lokalisert i Ilseng som spesialiserer seg på reparasjon og produksjon av utstyr til landbruks- og anleggsbransjen. Med lang erfaring tilbyr vi tjenester som produksjon av HK-fester, festebraketter, innstøpingsdetaljer og tilpasninger for ulike maskiner og redskaper.

Våre produkter inkluderer blant annet terreng-gående slaktebenker i rustfritt stål, kassetipp med kjedetrekk, verktøy/redskapskasser med Trimafeste til traktor, og HK-fester. Vi er stolte av vårt solide håndverk og evne til å tilpasse oss kundenes behov.

Vi har etablert et godt rykte blant våre kunder, noe som fremgår av tilbakemeldinger som “Det disse gutta ikke får til, får ingen andre til eller.” Vi legger stor vekt på kvalitet, pålitelighet og service i alt vi gjør, og er klare til å hjelpe deg med dine mekaniske behov.

Kreativitet
0%
Presisjon
0%
Fokus på detaljer
0%

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine behov. Vi er her for å hjelpe deg med alt fra spesialtilpassede maskineringsløsninger til reparasjoner og vedlikehold. Fyll ut skjemaet eller ring oss direkte, så tar vi kontakt så snart som mulig.